WİN10 ÇÖZÜLÜYOR!
Sayın Pegasus, sizde son gelişmeler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sizler için yıllar geçsede değişmeyecek tek bir gerçek var: Asla yalnız dolaşma!!! Çünkü yalnızsan ve ben yakınlarındaysam ölüm kapından içeri girmiş demektir. Ruhuna dahi hissettirmeden sana yanaştığımda seçim hakkın olmayacak. YAKALARSAM ÖLÜRSÜN!!!
Sizler için yıllar geçsede değişmeyecek tek bir gerçek var: Asla yalnız dolaşma!!! Çünkü yalnızsan ve ben yakınlarındaysam ölüm kapından içeri girmiş demektir. Ruhuna dahi hissettirmeden sana yanaştığımda seçim hakkın olmayacak. YAKALARSAM ÖLÜRSÜN!!!
ADMİNİSTRATORS

Bu tarz durumlarda zemi çoğunlukla önce kendi sunucularında deneme yapar. Daha sonra aldığı sonucların olumlu olması durumunda Gameforge sunucularında da aynılarını yapar. Yarın ki bakımda da bu yapılacak. Olumlu bir sonuç alıp bu sorundan kurtulmayı umuyoruz.
Keyifli oyunlar dilerim...
Not : Resmi duyuru yapılmadan önce bu tarz konularda bazen açıklama yapmamız olanaksız oluyor. Bilginize

Team Coordinator a.k.a Crew Leader